Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kapcsolat

Weboldalunk: http://www.atmenetiotthon.hu
Email: atmenetiotthon@gmail.com
Telefon: +3620-3796245
Fenntartó: Hetednapi Adventista Egyház
Cím: 8674 Nágocs, Ady E. u. 13/A
A Reménység Alapítvány udvarán.

 

Intézményvezető: Bánhidi Tibor
atmenetiotthon@gmail.com, 0620-3796190

Vezetőhelyettes: Fábián Mária
FELVÉTELI FELELŐS +3620/379-6253

 

 

Munkatársak

Bánhidi Tibor szakvizsgázott szociálpedagógus, tanító, bibliaoktató. 1998 óta végzi vezetői minőségben az intézményekben meghatározott feladatokat. 2004. esztendőtől  gyakorló nevelőszülő.

Fábián Mária (Maja) általános vezető-helyettes, felvételi felelős, családgondozó és térítésidíj-felelős átmeneti otthonunkban. Több évet töltött korábban a közigazgatásban, az intézményben teljes joggal eljárhat a vezető akadályoztatása esetén általános működési ügyekben.

Koppány Boglárka középiskolai magyar szakos és gyógypedagógus tanár, bibliaoktató. 2004 óta végzett nevelőszülői munkája mellett volt nevelőszülői tanácsadónk, jelenleg családgondozási és fejlesztőpedagógusi feladatokat lát el az átmeneti otthonban.

Pintér Róbertné családgondozó, nevelőszülő, gyermekfelügyelő. 1998 óta dolgozik intézményünknél, a jelentések, az adminisztráció, a levelezések felelőse is.

Bajkóné Buzás Anikó gyermekfelügyelő, kreatív gyermek és felnőtt foglalkoztatás ötleteiből adódóan az intézmény dekorációját végzi a lakóinkkal közösen. Ezen kívül ő felügyeli elsősorban az új lakók textíliával való szükség szerinti ellátását raktárunkból.

Pintér Róbert szociális asszisztens, gyermekfelügyelő, az esetgazdai feladatain túl intézi az intézmény beszerzéseit, lakóink szükség esetén való szállítását. A lakók bevonásával gondoskodik az épület alapvető gondnoki teendőiről. Tavasztól őszig szervezi az intézményhez tartozó kerti munkák szervezését is.

Szabó Judit gyermekfelügyelő, szociális gondozó és ápoló, két gyermek édesanyja. Elsődleges feladata az intézményi ügyeleteken kívül a gyermekek részére programszervezése, a gyermekek szabadidős programjainak támogatása, szülők részére ötletek, minták átadása. Judit volt korábban lakónk is, aki lépésről lépésre férjével összefogásban és összetartásban gyarapszik.

Keresztes Endréné könyvelő, ügyintéző-titkár, gazdasági ügyintéző több intézményegységünknél.

Nagy Viktória szociális gondozó és ápoló, egészségügyi kapcsolatainak és érdeklődésének megfelelően az átmeneti otthonunk egészségügyi felelőse. Ezen kívül családgondozási, illetve esetgazdai felelősséget is visz a rá bízott családok életében. Jelenleg ikergyermekeivel GYET-en van.

Horváth Orsolya: szociális munkás, részmunkaidős. A külső férőhelyes lakók életét kíséri figyelemmel, és a kiköltöző családok jellemzéseit készíti elő. Munkájára igényes, nagy gyermekvédelmi tapasztalatokkal rendelkező munkatárs.

Takács Anita: Óvodapedagógus kolléga, Gyermek-, család- és ifjúságvédelmi specializációval. Terveink között szerepel egy bölcsőde nyitása is, aminek vezetőjévé válhatna Anita. Lelkiismeretes szociális munkatárs, fiatal kora ellenére egyre több tekintéllyel és tapasztalattal rendelkező munkatárs. Támogatja a gyerekek tanulmányait is.