Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kapcsolat

Weboldalunk: http://www.atmenetiotthon.hu
Email: atmenetiotthon@gmail.com
Telefon: +3620-3796245

 

Intézményvezető: Bánhidi Tibor
banhidit@remenyseg.hu, 0620-3796190

Vezetőhelyettes: Fábián Mária
FELVÉTELI FELELŐS +3620/379-6253

 

 

Munkatársak

Bánhidi Tibor szakvizsgázott szociálpedagógus, tanító, bibliaoktató. 1998 óta végzi vezetői minőségben az intézményekben meghatározott feladatokat. 2004. esztendőtől  gyakorló nevelőszülő.

Fábián Mária (Maja) általános vezető-helyettes, felvételi felelős, családgondozó és térítésidíj-felelős átmeneti otthonunkban. Több évet töltött korábban a közigazgatásban, az intézményben teljes joggal eljárhat a vezető akadályoztatása esetén általános működési ügyekben.

Koppány Boglárka középiskolai magyar szakos és gyógypedagógus tanár, bibliaoktató. 2004 óta végzett nevelőszülői munkája mellett volt nevelőszülői tanácsadónk, jelenleg családgondozási és fejlesztőpedagógusi feladatokat lát el az átmeneti otthonban.

Pintér Róbertné családgondozó, nevelőszülő, gyermekfelügyelő. 1998 óta dolgozik intézményünknél, a jelentések, az adminisztráció, a levelezések felelőse.

Bajkóné Buzás Anikó gyermekfelügyelő, kreatív gyermek és felnőtt foglalkoztatás ötleteiből adódóan az intézmény dekorációját végzi a lakóinkkal közösen. Ezen kívül ő felügyeli elsősorban az új lakók textíliával való szükség szerinti ellátását raktárunkból.

Pintér Róbert szociális asszisztens, gyermekfelügyelő, az esetgazdai feladatain túl intézi az intézmény beszerzéseit, lakóink szükség esetén való szállítását. A lakók bevonásával gondoskodik az épület alapvető gondnoki teendőiről. Tavasztól őszig szervezi az intézményhez tartozó kerti munkák szervezését is.

Szabó Judit gyermekfelügyelő, szociális gondozó és ápoló, két gyermek édesanyja. Elsődleges feladata az intézményi ügyeleteken kívül a gyermekek részére programszervezése, a gyermekek szabadidős programjainak támogatása, szülők részére ötletek, minták átadása. Judit volt korábban lakónk is, aki lépésről lépésre férjével összefogásban és összetartásban gyarapszik.

Keresztes Endréné könyvelő, ügyintéző-titkár, gazdasági ügyintéző több intézményegységünknél.

Nagy Viktória szociális gondozó és ápoló, egészségügyi kapcsolatainak és érdeklődésének megfelelően az átmeneti otthonunk egészségügyi felelőse. Ezen kívül családgondozási, illetve esetgazdai felelősséget is visz a rá bízott családok életében. Jelenleg ikergyermekeivel GYES-en van.

 

Önkéntesek

Bódis Katalin szociálpedagógus, szükség esetén alkalmi helyettesítéseket vállal.

Horváth Orsolya szociális munkás, szükség esetén alkalmi helyettesítő.