Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kapcsolat

Weboldalunk: http://www.atmenetiotthon.hu
Email: atmenetiotthon@gmail.com
Telefon: +3620-3796245
Fenntartó: Hetednapi Adventista Egyház

Reménység Családok Átmeneti Otthona
Cím: 8674 Nágocs, Ady E. u. 13/A
A Reménység Alapítvány udvarán.

 

Intézményvezető: Bánhidi Tibor
atmenetiotthon@gmail.com, 0620-3796190

Vezetőhelyettes: Horváth Orsolya, Fábián Mária
FELVÉTELI FELELŐS +3620/379-6253

Munkánk támogatására elkülönített bankszámla (intézményi számla):

Hetednapi Adventista Egyház: 11784009 20204323 00000000

 

 

Munkatársak

Bánhidi Tibor szakvizsgázott szociálpedagógus, tanító, hitoktató. A Semmelweis Egyetem szociális vezetőképzését is elvégezte 2019-ben. 1998 óta végzi vezetői minőségben elsőképpen gyermekvédelmi szakellátásban, majd jelenleg 2011 óta átmeneti otthonban meghatározott vezetői feladatokat. 2004-2019-ig gyakorló nevelőszülő volt is volt társával.

Fábián Mária (Maja) általános vezető-helyettes, felvételi felelős, családgondozó és térítésidíj-felelős átmeneti otthonunkban. Több évet töltött korábban a közigazgatásban, az intézményben teljes joggal eljárhat a vezető akadályoztatása esetén általános működési ügyekben.

Horváth Orsolya: általános vezető-helyettes, szociális munkás. A külső férőhelyes lakók életét is figyelemmel kíséri, és a kiköltöző családok jellemzéseit (GYVR) készíti elő. Munkájára igényes, nagy gyermekvédelmi tapasztalatokkal rendelkező munkatárs.

Koppány Boglárka középiskolai magyar szakos és gyógypedagógus tanár, bibliaoktató. 2004 óta végzett nevelőszülői munkája mellett volt nevelőszülői tanácsadónk, jelenleg családgondozási és fejlesztőpedagógusi feladatokat lát el az átmeneti otthonban.

Sedon Erzsébet: eredeti szakmái szerint ápoló, életmód tanácsadó teológus, kórházi lelki gondozó. Az átmeneti otthonban családsegítői feladatokat lát el.  Az egészségügyben eltelt évek alapján az intézmény egészségügyi felelőse, valamint a családok mentális gondozásában nyújt jelentős támogatást.

Pintér Róbertné családgondozó, nevelőszülő, gyermekfelügyelő. 1998 óta dolgozik intézményünknél, a jelentések, az adminisztráció, a levelezések felelőse is. Hosszú gyermekvédelmi szakellátói adminisztratív és gyakorló nevelőszülői tapasztalata segíti munkánkat és a lakók ügyvitelét.

Bajkóné Buzás Anikó gyermekfelügyelő, kreatív gyermek és felnőtt foglalkoztatás ötleteiből adódóan az intézmény dekorációját végzi a lakóinkkal közösen. Ezen kívül ő felügyeli elsősorban az új lakók textíliával való szükség szerinti ellátását raktárunkból.

Szabó Judit gyermekfelügyelő, szociális gondozó és ápoló, két gyermek édesanyja. Elsődleges feladata az intézményi ügyeleteken kívül a gyermekek részére programszervezése, a gyermekek szabadidős programjainak támogatása, szülők részére ötletek, minták átadása. Judit volt korábban lakónk is, aki lépésről lépésre férjével összefogásban és összetartásban gyarapszik.

Horváth Brigitta: szakgondozó-gyermekfelügyelő. Részmunkaidőben hétvégi szolgálataink munkatársa 2021 őszétől.

Keresztes Endréné könyvelő, ügyintéző-titkár, gazdasági ügyintéző több intézményegységünknél.

Nagy Viktória szociális gondozó és ápoló, egészségügyi kapcsolatainak és érdeklődésének megfelelően az átmeneti otthonunk egészségügyi felelőse. Ezen kívül családgondozási, illetve esetgazdai felelősséget is visz a rá bízott családok életében. Jelenleg ikergyermekeivel GYET-en van.